Retour

Retouren
Het kan voorkomen dat je een artikel ontvangt dat niet aan je verwachtingen voldoet. In dat geval bied ik je graag een passende oplossing.

Als je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product binnen veertien (14) kalenderdagen na aflevering te retourneren met factuur met op achterzijde reden van retour,  in oorspronkelijke staat en in de oorspronkelijke verpakking, zodat de originele verpakking onbeschadigd blijft. Hiermee ontbind je de overeenkomst en krijg je je geld terug excl. verzendkosten.

Retourzendingen dienen, voldoende gefrankeerd, gericht te worden aan:

Passie voor Inkt

Balkgat 29
9713 DH
Groningen
______________________________________________________________________________________________


Schade en garantie
Ik streef ernaar jouw bestelling zo goed mogelijk te verpakken en te verzenden. Ik adviseer je de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te controleren.
Indien er dan sprake is van een beschadiging o.i.d. geef dit dan binnen 2 dagen door. Je hebt dan het recht het product binnen veertien (14) kalenderdagen na aflevering in oorspronkelijke staat te retourneren vergezeld met de factuur.

Retourzendingen defecte producten dienen, voldoende gefrankeerd (deze ontvang je retour bij een defect), gericht te worden aan:

Passie voor Inkt

Balkgat 29
9713 DH
Groningen

Vermeld alsjeblieft duidelijk een omschrijving van het defect en of de redenen van de retourzending. Wil je naast jouw contactgegevens ook het telefoonnummer waar je overdag bereikbaar bent vermelden. Als ik alles correct ontvangen heb, zend ik je een nieuw exemplaar van het bestelde artikel, indien voorradig. Als je geen nieuw exemplaar wilt ontvang, geef dit dan alsjeblieft aan, ik restitueer vervolgens het aankoopbedrag en verzendkosten.

error: De afbeelding die u aanklikt is beschermd